Mesaje și urări creștine de Înălțarea Domnului 2022. Înălțarea Domnului la ceruri se sărbătorește la 40 de zile după Paști. Sărbătoarea Înălțării Domnului a fost consacrată ca Zi a Eroilor, iar anul acesta este celebrată pe 2 iunie.  

De asemenea, în această zi, se face pomenirea tuturor eroilor români căzuți câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. 

Citeste si: Este Înălţarea Domnului, 2 iunie 2022 zi liberă de la stat? Anunţ important

Potrivit obiceiurilor, de  Înălțarea Domnului, creştinii să se salute cu „Hristos s-a înălţat!" Iată ce mesaje şi urări puteţi să le transmiteţi celor dragi de sărbătoarea Înălțării Domnului! 

Trimite-le tuturor prietenilor și cunoștințelor o felicitare sau un mesaj de Înălțare cu „HRISTOS S-A ÎNĂLŢAT”!

Mesaje de Înălțarea Domnului

„Hristos s-a Înălțat! Înălțarea Lui să vă aducă sănătate, pace şi linişte în suflet, dragoste, înţelegere şi armonie în familie!”

„Înălțarea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. O zi fericită alături de cei dragi!”

Citeste si: Înălţarea Domnului 2022: Pe ce dată pică în calendarul ortodox şi ce tradiţii se respectă de Ispas?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Înălţarea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos s-a Înălțat!”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos s-a Înălțat!”

mesaje șu urăti de Înălțarea Domnului

Mesaje și urări creștine de Înălțarea Domnului 2022.

Urări Înălțarea Domnului

„Sfânta sărbătoare a Înălţării Domnului să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii.

Hristos s-a Înălțat!”

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Hristos s-a Înălțat!”

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Hristos s-a Înălțat!”

Citeste si: Sărbători religioase iunie 2022: Calendar ortodox complet

„Fie ca Înălţarea Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos s-a Înălțat!”

mesaje șu urăti de Înălțarea Domnului

Mesaje și urări creștine de Înălțarea Domnului 2022.

„Fie ca bucuria Înălţării Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos s-a Înălțat!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Fie ca sărbătoarea Înălţării să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Hristos s-a Înălțat!”

mesaje șu urăti de Înălțarea Domnului

Mesaje și urări creștine de Înălțarea Domnului 2022.

Înălțarea Domnului sau Ispas

Sărbătoarea se mai numeşte în popor şi Ispas, de la cuvântul de origine slavonă Supasu, care înseamnă Mântuitorul.

Este sărbătoarea în care Biserica face amintire în fiecare an de ultimul eveniment din viaţa pământeană a Mântuitorului. Prin înălţarea Sa la cer, se încheie activitatea Sa de răscumpărare a neamului omenesc din robia morţii şi a păcatului.

Citeste si: Hristos s-a Înălţat! Mesaje de Înălţarea Domnului 2022

Evenimentul Înălţării este amintit în Sfintele Evanghelii şi descris pe larg în cartea Faptele Apostolilor, unde se spune că, după Învierea sa din morţi, Mântuitorul s-a arătat Sfinţilor Săi ucenici şi Apostoli, timp de 40 de zile, prin multe semne doveditoare. Vorbind cu el despre împărăţia lui Dumnezeu, i-a încredinţat că le va trimite Duhul Sfânt, care le va da putere pentru a fi martori şi mărturisitori al Lui în Ierusalim, Iudeea, Samaria şi până la marginile pământului. Şi zicând acesta, s-a înălţat la cer, iar un nor l-a luat din faţa ochilor lor. Este exact ceea ce Iconografia ortodoxă înfăţişează referitor la praznicul Înălţării.

Evenimentul Înălţării la cer a Mântuitorului este adevăr de credinţă, mărturisit şi în Crez. El are importanţă deosebită în viaţa credincioşilor, şi deci a Bisericii. Mai întâi, pentru că el încheie şirul actelor sau momentelor importante din viaţa Mântuitorului, apoi, prin Înălţare, firea omenească este înălţată în persoana Mântuitorului la Dumnezeu şi constituie premisa pogorârii Duhului Sfânt pentru a continua lucrarea în Iisus în Biserică.

Citeste si: Postul Sf. Petru şi Pavel 2022: Câte zile durează în acest an?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si