Mesaje de "La Mulți Ani!" de Sfântul Vasile 2023.  Peste 600.000 de români își sărbătoresc pe data de 1 ianuarie 2023 ziua onomastică, purtând numele Sfântului Vasile.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2023. Urări originale pe care să le trimiți celor dragi de Revelion 2023: ”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste!”

Mesaje de Sfântul Vasile 2023. Sfântul Vasile cel Mare, Arhiepiscop al Cezareii Capadociei a fost unul dintre cei mai importanți Sfinți Părinți ai Bisericii creștine.

Citește și: Calendar ortodox 1 ianuarie 2023: Sfântul Vasile! Este sărbătoare cu cruce roșie

Mesaje de "La Mulți Ani!" de Sfântul Vasile 2023. După cum îi spune şi numele, Sfântul Vasile ocupă un loc „împărătesc” (gr. basileios înseamnă împărătesc) în curtea sfinţilor părinţi ai credinței ortodoxe.

Mesaje de "La Mulți Ani!" de Sfântul Vasile 2023

Mesaje de Sfântul Vasile 2023.  Sfântul Vasile cel Mare este cunoscut drept ocrotitorul săracilor şi al bolnavilor.

Mesaje de Sfântul Vasile 2023.  Poți adresa în prima zi a anului 2023 un mesaj de felicitare pentru toți românii cu nume derivate de la Sf.

Vasile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mesaje de Sf. Vasile 2023: Cele mai frumoase urări și felicitări cu La mulți ani!

Mesaje de Sf Vasile, urări de La mulți ani, Vasile! Vezi mai jos Felicitări și SMS-uri de onomastica celor dragi, pe care să le trimiți de Sfântul Vasile cel Mare.

Mesaje de Sf Vasile, urări de Sf. Vasile. Anul Nou care începe azi să îți aducă numai bucurii și împliniri. La mulți ani, Vasile!

De Sf. Vasile fie că cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Mesaje de Sf Vasile. De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!

Mesaje de Sf Vasile, urări de Sf. Vasile.

Mesaje de Sf Vasile, urări de Sf. Vasile.

[Sursa foto: PixaBay]

Mesaje de Sfântul Vasile 2023

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!

Mulți ani să ne trăiești, Vasile, În cartea vieții să ți se-adune multe file, Și fiecare pagină să fie plină peste poate, De fericire, de noroc și sănătate!
Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

De Sfântul Vasile, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Vasile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si