Sărbătoarea Sfântului Alexandru, celebrată pe 30 august, este un prilej special pentru a trimite gânduri bune și urări celor dragi care poartă acest nume. Fie că este vorba despre familie, prieteni sau colegi, un mesaj frumos poate aduce zâmbetul pe buze și poate face ziua sărbătoriților mai luminoasă.

Mesaje de Sf. Alexandru 2024

Iată câteva sugestii de mesaje și urări pe care le poți trimite de Sfântul Alexandru 2024!

„La mulți ani, Alexandru! Fie ca această zi să-ți aducă bucurie, sănătate și multe realizări! Să te bucuri de fiecare moment și să fii mereu înconjurat de oameni dragi!”

„Cu ocazia zilei onomastice, îți doresc tot ce este mai bun în viață, Alexandru! Să ai parte de sănătate, fericire și multe împliniri! La mulți ani!”

„Sfântul Alexandru să te ocrotească și să îți călăuzească pașii în viață! La mulți ani, cu multe bucurii și momente frumoase!”

Mesaje de Sf. Alexandru 2024

Mesaje de Sf. Alexandru 2024

[Sursa foto: freepik]

Citește și: La mulți ani Alexandru, Alexandra, Alex și Alessandra! Mesaje și urări pentru 30 august 2024, de Sfântul Alexandru

Urări de Sf. Alexandru 2024 pentru prieteni și familie

„Draga mea Alexandra, îți doresc ca această zi să fie începutul unui an plin de bucurii și împliniri! Să rămâi mereu la fel de veselă și iubitoare! La mulți ani!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„La mulți ani, Alex! Sper ca ziua ta să fie la fel de grozavă ca tine! Îți doresc tot binele din lume și să ai parte de tot ce îți dorești!”

„Pentru cel mai bun prieten, Alexandru, îți doresc o zi minunată și un an plin de reușite! Să fii mereu fericit și sănătos! La mulți ani!”

Mesaje și urări de Sf. Alexandru 2024

Mesaje și urări de Sf. Alexandru 2024

[Sursa foto: freepik]

Citește și: La mulți ani de Sf. Alexandru 2024: Urări pentru toți cei care își serbează onomastica

Mesaje haioase pentru Sf. Alexandru

„La mulți ani, Alexandru! Îți doresc să ai parte de atâta noroc cât poți duce și de la fel de multă bucurie! Să ne vedem cu bine la petrecerea de diseară!”

„Alexandra, sper ca ziua ta onomastică să fie la fel de strălucitoare ca personalitatea ta! La mulți ani și să nu uiți să te distrezi!”

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

„La mulți ani, Alex! Azi e ziua ta, așa că bucură-te de ea la maximum! Dar nu uita să ne chem și pe noi la petrecere!”

Citește și: Sf. Alexandru 2024: Pe ce dată se sărbătorește și ce semnificație are această zi?

Mesaje scurte și sms-muri

„La mulți ani, Alex! Fii fericit și sănătos!”

„La mulți ani, Alexandra! Să ai parte de o zi minunată!”

„Alex, toate cele bune de ziua ta! La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si