Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de sustinere din intreaga lume pentru victimele atentatului de la Orlando

Presedinti de stat si inalte autoritati deplang atentatul de la Orlando, in care si-au pierdut viata 50 de persoane, alte 53 fiind ranite.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit hotnews.ro, numerosi lideri din intreaga lume si-au exprimat solidaritatea cu comunitatea LGBT si au condamnat masacrul comis in weekend in clubul de noapte din Orlando, soldat cu 50 de morti si 53 de raniti. Papa Francisc, Francois Hollande, David Cameron sau Vladimir Putin se numara printre liderii care au condamnat atacul.  Presedintele francez Francois Hollande a condamnat "cu oroare masacrul", exprimandu-si "toata sustinerea Frantei si a poporului francez fata de autoritatile si poporul american in aceasta incercare". Premierul britanic David Cameron a scris, pe contul sau de Twitter, ca se simte "oripilat de crima. Gandurile mele merg catre victime si familiile lor".

Papa Francisc a reactionat prin purtatorul sau de cuvant, Federico Lombardi, aratand ca "teribinul masacru din Orlando a facut numeroase victime nevinovate. Sentimente profunde de condamnare si de durere fata de aceasta manifestare de nebunie criminala si de o rautate intensa".
Si presedintele rus Vladimir Putin vorbeste, intr-un comunicat al Kremlinului, despre "crima barbara" si transmite condoleante familiilor victimelor, noteaza hotnews.ro.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI