Ziua Bărbatului 2022. Pe 9 martie, odată cu Sărbătoarea Mucenicilor și obiceiul celor 40 de pahare, în tradiția populară din România se sărbătorește Ziua Bărbatului. În acest sens, iată care sunt cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pe care le poți trimite celor din viața ta!

Citeste si: Mesaje de 8 Martie 2022: Un gând frumos pentru Ziua Femeii. Una dintre cele mai frumoase zile ale primăverii

În mod normal, Ziua Bărbatului, este sărbătorită la nivel internațional pe data de 19 noiembrie. În România, există un obicei de a consuma 40 de pahare cu vin în Ziua Sfinților 40 de Mucenici.

ziua bărbatului 2022

Mesaje de Ziua Bărbatului 2022.

Mesaje de Ziua Bărbatului

Cele mai frumoase mesaje cu ocazia zilei de 9 martie:

„9 Martie, e ziua ta şi îţi doresc împliniri, multe bucurii şi o zi a bărbatului aşa cum visezi!”.

„Iti doresc ca aceasta zi de 9 martie sa-ti aduca viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... te iubesc!”

„Fie ca ziua celor 40 de mucenici să vă aducă pace în suflet și speranță! La mulți ani de 9 Martie! ”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Se sărbătoreşte sau nu Ziua Bărbatului pe 9 Martie 2022?

„Fie ca aceasta primavara sa trezeasca in tine dorinta de a vrea mai mult de la viata si de a face lucrurile bine si la timpul lor. Nu lasa ca primaverile sa treaca peste tine, doar natura renaste... ”

„De 9 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri peste iubirea noastra! La mulți ani de Ziua Bărbatului!”.

Ziua Bărbatului 2022

Ziua Bărbatului 2022: cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări.

Urări și felicitări de Ziua Bărbatului

„Îţi urez o zi a bărbatului în care să te bucuri de fiecare rază de soare şi de fiecare pată de verdeaţă şi... de dragostea mea necondiţionată”.

ziua bărbatului 2022

Urări pentru Ziua Bărbatului: 9 martie 2022.

„Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea. La multi ani, de Ziua Bărbatului!”

„Printre multitudinea de zile ale femeii, iti urez un calduros La multi ani Barbate!”

Citeste si: Sfinții 40 de Mucenici: De ce se beau 44 de pahare pe data de 9 martie 2022

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Te felicit cu ocazia Zilei Bărbatului. Îți doresc să fii înțelept, curajos, puternic. Să îți pui scopuri mari în față și să mergi cu încredere spre succes. Îți doresc să fii un adevărat rege în viață! ”

ziua bărbatului 2022

Ziua Bărbatului, 9 martie 2022.

„Dragi bărbați, tineri și maturi, bătrâni și cu argint la tâmple, vă felicit cu ocazia Zilei Bărbatului! Este minunat că sunteți alături de noi, că umărul vostru ne este sprijin, curajul vostru ne dă și nouă curaj, iar cuvintele frumoase pe care ni le spuneți ne înaripează”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si