Valentine’s Day este o sărbătoare împrumutată, însă preferată de oamenii de toate vârstele și adorată de cei care au deja o relație de dragoste.

Iată o selecție de mesaje speciale de Ziua îndrăgostiților, pentru persoana iubită! Surprinde-ți iubitul sau iubita cu o declarație de dragoste deosebită de Valentine’s Day!

Urări şi felicitări simpatice de Valentine's Day 2022

Ești cea mai minunată persoană de pe întregul Pământ.

Grija, curajul, tandrețea și atenția ta mă fac fericit! Îți aparțin cu fiecare celulă și apreciez fiecare minut petrecut împreună. Te ador și te iubesc foarte mult!

„Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ţi fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiţi că vei înflori numai pentru mine.”

Fie ca această zi să fie amintită toată viața, iar aripile invizibile ale Cupidonului să ne ducă într-o țară inepuizabilă numită „Iubire”!

Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022

Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Pe ce dată se sărbătoreşte, de fapt, Sfântul Valentin în 2022 în calendarul ortodox?

Felicitări, soțul meu iubit. Iubirea noastră să nu se estompeze niciodată, ci să devină centrul universului nostru comun, în jurul căruia ne vom construi propria lume și o vom umple de fericire fără margini și sentimente minunate. Happy Valentine’s Day!

Dragul meu, în această minunată sărbătoare vreau să vorbesc despre cât de mult te iubesc! Ești foarte amabil, atent, grijuliu, puternic, deștept.

Într-un cuvânt, ai tot de ce am nevoie atât de mult. Îmi doresc ca Valentine’s Day să fie foarte romantic și pur și simplu de neuitat pentru noi. Iubire, gingășie, îmbrățițări cât mai multe!

„Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De Ziua Îndrăgostiților, vreau să te felicit, draga mea, și să te sărut tare! Sunt fericit de a fi alături de tine, de a petrece timpul cu tine, indiferent de dispoziție și circumstanțe. Sper în dezvoltarea fericită a relațiilor noastre, visez să te văd cât mai repede, să avem multe sărbători diferite, pe care le vom sărbători cu bucurie și veselie. Te iubesc, draga mea!

Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022

Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor

”Dragostea adevarată nu are un sfârșit fericit pentru că dragostea nu are sfârșit.”

Mesaje și declarații de dragoste pentru îndrăgostiți

”Te iubesc pentru că pot fi eu însămi doar când sunt cu tine, pentru că simt că pot să-ți spun orice, pentru că atunci când mă gândesc la tine mă înconjoară un sentiment minunat. De fiecare dată îmi spui exact ce vreau să aud, ești perfect, ești exact cum îmi doresc să fii, te ador!”

De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

„Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot!”

Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022

Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ziua Indragostitilor 2022: Ce trebuie sa faci pentru a atrage iubirea in viata ta?

“Când sunt cu tine, mă simt împăcat cu lumea întreagă.”

”Dacă aş planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, aş merge acum printr-o grădină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

”Ai reușit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta și pentru un milion de alte motive, te iubesc!”

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite asta”.

Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022

Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor 2022 pentru iubit/iubită şi soţ/soţie

“Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”

”Pot să nu te mai văd, dar nu pot să mi te scot din inimă. Pot să nu te mai ating, dar nu pot să mi te scot din minte. Poate nu mai însemn nimic pentru tine, dar tu vei fi întotdeauna specială pentru mine.”

Iubitule, felicitări de Valentine’s Day! Îmi doresc ca dragostea noastră să devină mai puternică și mai consistentă. În relația noastră, să existe întotdeauna un loc al pasiunii. Îmi doresc ca basmul primei noastre întâlniri să trăiască întotdeauna în inimile noastre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si