Close sidebar
Close sidebar

Mesajul politistului din Arges care a demisionat dupa 20 de ani ca sa se faca sofer de TIR: "Esti jignit, injurat si amenintat. Nu poti sa iei masuri ferme, te duci la interventii si esti intampinat cu un topor"

Agentul Alin Antonoiu si-a dat demisia din Politie pe data de 15 aprilie ca sa se faca sofer de TIR. Printr-o postare pe Facebook, politistul a explicat de ce a decis sa renunte la cariera lui.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alin Antonoiu a decis sa o ia pe un alt drum din cauza ca este dezamagit de sistem. Dupa mai bine de 20 de ani de activitate, agentul care activa la Sectia de Politie Rurala Valea Mare Pravat, Anglia, a decis sa isi dea demisia, scrie ziarulargesenilor.ro.

" Vine o vreme cand simti nevoia sa faci schimbari in viata ta. Dupa 20 de ani, 6 luni si 6 zile, am luat decizia de a schimba domeniul de activitate… cel putin, pentru o perioada de timp. Am fost felicitat pentru ca am avut curajul sa o fac. Eu am alta parere despre as­ta. Eu ii felicit pe toti politistii ca au curajul sa continue. asta da curaj… sa accepti sa faci in continuare o meserie nu grea, ci a dracului de grea, extrem de complexa, cu un volum mare de munca si responsabilitati, sa nu iti fie apreciata munca, sa iti risti zilnic integritatea fizica si chiar viata, sa iti pui de

multe ori familia pe locul 2, sa fii injurat, amenintat si jignit si sa nu poti lua masuri ferme, sa te duci la interventii si sa fii intampinat cu o furca, un topor sau chiar o drujba, iar tu sa ai un pistol, pe care e mai bine sa nu il folosesti… asta inseamna curaj. Eu nu mai am curaj, am abandonat… Felicitari, dragi colegi pentru curajul vostru, felicitari pentru tot ceea ce faceti! Nu stiu daca o sa mi se faca dor de serviciu, dar cu siguranta o sa mi se faca dor de voi.
Voi sunteti eroii mei! Va multumesc pentru cei 20 de ani, sunt mandru ca am fost colegi si sunt mandru ca am facut parte din institutia asta! P.S. Am ales sa etichetez doar colegii de la Sectia Valea Mare Pravat, pt. ca ei au fost familia mea de la Valea Mare, dar postarea e pentru toti politistii"
, a scris agentul Alin Antoniu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI