Close sidebar
Close sidebar

Mesajul sfasietor al sotiei lui Ovidiu Brailoiu, fostul primar din Eforie gasit fara suflare in camera unui hotel de lux din Bucuresti

Mesaj sfasietor al sotiei lui Ovidiu Brailoiu - fostul primar din Eforie, care a fost gasit fara suflare in camera unui hotel de lux din Bucuresti. Astazi omul politic a fost condus pe ultimul drum, nu doar de familia indurerata, ci si de primari, vice-primari si fosti ministri.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ovidiu, vreau sa stie toata lumea ca ai fost cel mai bun om pe care l-am cunoscut, cel mai puternic si nobil caracter, ca sunt mandra pentru ca ti-am fost alaturi 15 ani si ca te voi iubi neincetat", sunt randurile pline de durere  scrise de sotia lui Ovidiu Brailoiu, dupa moartea lui fulgeratoare.

Fostul primar din Eforie a avut astazi parte de o slujba emotionanta, oficiata chiar de Inaltpreasfintia sa Teodosie.

TEODOSIE, SLUJBA PENTRU UN PRIETEN

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisulu: ”Ave, regrete puternice si durere in suflet pentru aceasta despartire”.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Putini stiau ca Arhiepiscopul Tomisului a fost un apropiat al lui Ovidiu Brailoiu si ca  l-a cununat pe fostul edil cu creatoarea de moda Otilia Brailoiu. Cei doi aveau impreuna doua fetite.

  IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomsiului: ”L-am cunoscut indeaproape pentru ca acum 15 ani ani i-am cununat. Avea aceasta jovialitate si nu facea diferenta intre cei bogati si cei saraci”. 

AU VENIT SA-SI IA RAMAS BUN

Doua ore a durat slujba de inmormantare. Asta pentru ca toti colegii din PSD, fostii dar si actualii primari din judetul Constanta au vrut sa treaca pe la capataiul lui Ovidiu Brailoiu pentru a-si lua adio de la el. Printre cunoscuti, cei doi frati ai lui Radu Mazare si fostul ministru al mediului Nicolae Nemirschi.

Cristinel Dragomir, fost presedinte CJC Constanta: „ Dumnezeu sa-l ierte, a fost colegul nostru, prietenul nostru, fratele nostru.

Sper ca acolo unde va fi sa fie linistit”.

Si locuitorii din Eforie, care l-au tinut pe Ovidiu Brailoiu 12 ani in scaunul de primar, au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Ovidiu Brailoiu a fost gasit fara suflare intr-un hotel de lux din Bucuresti. Pare sa fi fost o moarte naturala, asta desi fostul primar avea doar 49 de ani.

Apropiatii spun ca suferea de o boala grava. De anul trecut, cand si-a incheiat mandatul de primar, ocupa functia de director  la primaria sectorului 5 din capitala. Dumnezeu sa-l ierte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI