O femeie în vârstă de 57 de ani din Franța a fost victima unei agresiuni sexuale duminică, pe 19 februarie. Totul s-a întâmplat în cartierul francez Saint-Jean din Avignon. 

La momentul la care s-a petrecut agresiunea, femeia își plimba câinele.

Citește și: Percheziții în Capitală într-un dosar de proxenetism. 17 persoane au fost audiate

Cum s-a apărat femeie de un agresor sexual

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a sărit asupra femeii în jurul orei 04:00 din noaptea de sâmbătă spre duminici și a încercat să o violeze. Femeia a reușit să se elibereze ușor de agresor, după ce l-a mușcat de limbă atât de puternic încât i-a tăiat cu dinții o bucată din ea.

La acea oră, victima își plimba câinele pe strada Diourbel din cartierul Saint-Jean.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un român a creat panică într-un oraș din Spania. Bărbatul a agresat sexual o minoră și a încercat să atace alte trei fete

După această scenă incredibilă, bărbatul a fugit, iar femeia s-a dus acasă cu tot cu proba materială. Ea a luat ca „suvenir” o bucată din limba tăiată. Apoi, a mers la secția de Poliție cu fiul ei, acolo unde a predat autorităților bucata de limbă.

Bărbatul a fost depistat și arestat la scurt timp după incident. În plus, el a fost găsit plin de sânge în apropierea locului unde s-a petrecut agresiunea, scrie France Bleu.

Citește și: Un român a fost umilit și violat de două femei: „L-a așezat în genunchi pe cioburile de sticlă”

Agresorul tunisian a oferit o cu totul altă versiune a evenimentelor la interogatoriu. Conform celor spuse de el, femeia ar fi căzut sub farmecul lui și ar fi fost ea cea care l-ar fi atacat.

Prefectura a emis împotriva lui o obligație de a părăsi teritoriul francez. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si