Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

De ce avem nevoie ca preparatele să fie instagramabile

„Fie că vorbim despre weekend sau despre cursul săptămânii, ar fi păcat să nu ne începem dimineața cu un mic dejun copios și, totodată, extrem de delicios și foarte ușor de făcut acasă. Ana m-a invitat deja la micul dejun. Ce ne-ai pregătit aici?”

Ana Cornea, reprezentant restaurant: „Mirosul este unul foarte frumos. Avem patru preparate. Primul este un ecvocado, care este un toast cu avocado zdrobit și ou poșat, asortat cu o salată de rucola. În partea dreaptă avem un turkish eggs. Este un preparat foarte simplu, cu iaurt, ou poșat și un mix de condimente. Iar pe centru avem două preparate foarte iubite, sunt cele dulci. Avem un mix de granola cu iaurt și fructe de pădure, care este un mic dejun foarte light, ușor de preparat și foarte gustos. Iar în partea stângă avem mixul de clătite. Un preparat foarte iubit și apreciat de mulți dintre noi, pentru că clătitele sunt foarte gustoase. Noi le propunem într-o variantă chiar mai sănătoasă, cu un mix de fructe de pădure, fistic, miere, frișcă naturală, lavandă și atunci clar vom avea un mic dejun exact cum ne-am imaginat.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Cât a durat să facem aceste preparate?”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ana Cornea, reprezentant restaurant: „Foarte puțin. Sunt preparate foarte ușor de făcut pentru că au puține ingrediente, care se mixează foarte repede și timpul de lucru este unul destul de redus, spre 10 minute.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Stii că ne dorim cu toții ca mâncarea noastră din farfurie să arate precum pozele de pe Instagram, care ar fi secretul?”

Ana Cornea, reprezentant restaurant: „Este unul foarte simplu. Avem nevoie de culoare. Cel mai important este să folosim ingrediente colorate, cum ar fi fructele de pădure, fisticul și atunci obținem exact pozele pe care ni le-am dorit.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si