Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Românii preferă scovergile cu brânză sărată, telemea de vacă
„Într-adevăr, clasica scoveargă poate fi un mic dejun delicios, iar dacă nu reușim să o preparăm acasă putem să o savurăm în drum spre muncă. De altfel, pe noi, Mircea deja ne-a invitat la masă.”
Mircea Ion, antreprenor: „V-am așteptat cu tradiționalele noastre scovergi, foarte bine cunoscute de către toți clienții noștri și aproape tot Bucureștiul.”
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Care este scovearga preferată a clienților?”
Mircea Ion, antreprenor: „Scovearga preferată a clienților este cea cu brânză sărată, cu telemea de vacă. Aceasta este și cu mărar. Pot să zic că aceasta e și preferata mea, dar mai avem scovergă cu jumări, de exemplu, brânză de burduf și ceapă, cu varză călită.”
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Eu aș vrea una cu brânză.”
Mircea Ion, antreprenor: „Vrei să-ți fac una cu brânză?”
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Da.
Cât timp o preparăm aș vrea să-mi povestești pentru că ai spus cam masa e plină. Ce mai avem pe aici?”
Mircea Ion, antreprenor: „Durează mai mult să ți-o fac eu, decât durează la noi în locație. Masa e plină de bunătăți de toamnă. Am început cu aceste minunate găluște cu prune, care sunt vedetele toamnei, plăcinta cu dovleac. Mai avem poalele în brâu, cornulețe cu magiun de topoloveni și nucă, fără zahăr adăugat.”
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Câte scovergi vinzi pe zi?”
Mircea Ion, antreprenor: „Cel puțin 1.000 de scovergi pe zi. Noi avem pentru toate perioadele zilei: scovergi, plăcinte. Avem și pentru oameni care nu vor să mănânce mult zahăr.”