Dupa ce Svitolina castigase primul set cu 6-3 si in pierduse pe al doilea cu 6-7 (5), in setul al treilea, la scorul de 4-3 pentru sportiva ucraineana, Buzarnescu s-a prabusit pe teren, tipand si plangand de durere si tinandu-se de glezna dreapta. Primele care au intervenit au fost arbitra de scaun, care a incercat sa o linisteasca pe romanca, si Svitolina, vizibil ingrijorata, care a adus gheata. Dupa ce a primit timp de cateva minute ingrijiri pe teren si piciorul i-a fost bandajat, Buzarnescu a fost scoasa din incinta pe un scaun cu rotile.

Abandonul Mihaelei Buzarnescu a survenit dupa doua ore si 20 de minute de joc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mihaela Buzarnescu urma sa joace miercuri si la dublu la Rogers Cup, alaturi de Monica Niculescu, impotriva perechii Shuko Aoyama/Ligia Marozava (Japonia/Belarus). Romancele s-au retras din aceatsa competitie.

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a scris pe retelele de socializare ca Mihaela Buzarnescu a suferit o entorsa la glezna dreapta in meciul cu Elina Svitolina, din turul al doilea al Rogers Cup.

"La Montreal se vorbeste ca Buzarnescu a suferit o entorsa la glezna. Ma bucur ca nu e ceva mai serios dupa cat de brutal a fost acest moment", a precizat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si