Close sidebar
Close sidebar

Milionarul Joseph Serrousi a murit. Doliu in lumea afacerilor cu confectii din Romanaia

Milionarul Joseph Serrousi, care a construit cel mai mare producator-exportator de haine pentru barbati din Romania a murit. Doliu in lumea afacerilor!

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Omul de afaceri Joseph Serrousi, de origine sudaneza, a murit la varsta de 85 de ani. Milionarul a fost promotorul industriei usoare din Romania, membru fondator al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania si membru fondator al Asotciatiei Investitorilor Straini in Romania.

Timp de cinci decenii, Serrousi a creat in Romania peste 8.000 de locuri de munca in fabricile din Odorheiul Secuiesc, Botosani, Calarasi si Tulcea. Fostul patron al grupului J&R Enterprises avea o avere evaluata la 36 de milioane de euro, mostenita de Nora Serrousi, fiica lui Joseph Serrousi.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Cine a fost Joseph Serrousi?

S-a nascut in Sudan si a copilarit in Canada, iar in anii 60' descoperit Romania, intr-o vizita de cercetare a pietei. Desi avea resedinta in Israel, Serrousi petrecea aproximativ noua luni din an in Romania si a investit peste 110 milioane de euro in afacerile din tara noastra. A deschis mai multe fabrici de productie a textilelor pentru barbati, in mai multe orase din Romania.


Fiica lui, Nora Serrousi s-a stabilit in Romania in 2005, cand tatal ei a convins-o sa vina si sa ii organizeze prezentarile de moda pentru firmele pe care omul de afaceri le detinea, dar sa se ocupe si de tot ceea ce presupune imaginea marca Serrousi. Nora s-a casatorit cu Avi Chen in 2007 si au impreuna un baiat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI