Close sidebar
Close sidebar

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, numita interimar la Justitie

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a fost numita, joi, interimar in functia de ministru al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Premierul Sorin Mihai Grindeanu a transmis astazi presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannis, propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justitiei.(...) Premierul a facut aceasta nominalizare in contextul in care, astazi, Florin Iordache si-a inaintat demisia din functia de ministru al Justitiei", informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

Propunerea a fost facuta in conformitate cu prevederile art. 106 si art. 107 alin. (3) si (4) din Constitutia Romaniei, republicata, precum si cu cele ale art. 9 din Legea nr.90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Florin Iordache a anuntat, joi, ca demizioneaza din functia de ministru al Justitiei, desi toate initiativele asumate cat a fost in aceasta functie sunt "legale si constitutionale".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI