Close sidebar
Close sidebar

Mirabela Dauer, plina de vanatai la un interviu. Cu greu si-a gasit puterea sa povesteasca chinul prin care a trecut

Mirabela Dauer a trecut printr-o experienta pe care nu si-ar dori sa o repete. Artista a stat cinci ore la stomatolog pentru nu mai putin de sase implanturi dentare care i-au fost facute.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sunt sasaita, peltica, vanata si urata”, a spus Mirabela in cadrul unei emisiuni la radio, la scurt timp dupa experienta chinuitoare.

Mirabela Dauer mai are putin si implineste 70 de ani, dar acest lucru este cu greu sesizabil avand in vedere felul in care arata si starea ei energica molipsitoare. De aceasta data, insa, a fost aproape de nerecunoscut din cauza inflamatiilor aparute de la operatiile stomatologice. in ciuda starii ei, Mirabela a venit sa dea interviul mult promis, dar a tinut sa precizeze prin ce problema a trecut, potrivit Libertatea.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Sursa foto: Radio Romania Actualitati 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI