Close sidebar
Close sidebar

Mircea Dusa a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Apararii

Mircea Dusa a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat, sef al Departamentului pentru politica de aparare, planificare si relatii internationale din Ministerul Apararii Nationale, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Decizia premierului Dancila privind eliberarea lui Mircea Dusa, la cerere, din functia de secretar de stat, sef al Departamentului pentru politica de aparare, planificare si relatii internationale din cadrul Ministerului Apararii Nationale a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mircea Dusa a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Apararii in ianuarie 2017, printr-o decizie a premierului de atunci Sorin Grindeanu.

Mircea Dusa a fost deputat in perioada 2008-2012, iar in august 2012 a fost numit ministru de Interne.

In decembrie 2012, a fost desemnat ministru al Apararii Nationale in Guvernul Ponta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI