Aflata langa Dunare, intr-o zona aproape pustie, manastirea este un loc iubit de pelerini, care vin in fiecare anotimp. Insa primavara, locul este de o frumusete aparte. Curtea manastirii, acolo unde se afla si mormantul lui Aurelian Preda, alaturi de locurile de veci ale celor care au slujit lacasul de cult, este de o frumusete rara.

Zilele trecute, parintele Efrem, a realizat cateva imagini spectaculoase cu florile si copacii din curtea manastirii, pe care apoi le-a postat pe o pagina de socializare, pentru ca toata lumea sa se bucure de frumusetea locului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Dialogul incredibil intre Aurelian Preda si Ileana Ciuculete: "Esti nemuritoare"! "Eu nu o sa mor niciodata"

 

In ultimii ani, cat s-a luptat cu boala, Aurelian Preda si-a cautat linistea la manastire. A descoperit manastirea Dervent, unde a visat ca va fi si ingropat dupa moarte. “In urma cu cativa ani, am avut o cadere foarte mare si, stand intr-o convalescenta profunda, am avut un vis... parca era o voce care-mi vorbea in ureche si ma incuraja: «Stai linistit, ca nu vei muri! Atunci cand va fi sa pleci din aceasta lume, vei fi in Casa Domnului, pe malul unei ape, intr-un lacas de cult ce poarta

nume de trecatoare»”, a declarat artistul in ultimul interviu, pentru revista “Taifasuri”, in marie 2016. Aurelian Preda a murit intr-o clinica din Viena, la varsta de 47 de ani, la 27 septembrie, dr a fost adus in tara si inmormantat, asa cum si-a dorit, in cureta manastirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si