"Din nou in Parlament? Imi fac lichidarea iubita mea, am ramas cu probleme de lichidat..a mai ramas un computer de dat, o chestie de genul asta"

Imbracat lejer, cu pantaloni si camasa de in, Miron Mitrea afiseaza un aer de vacanta.  Nici n-ai zice ca a stat 1 an si trei luni inchis la penitenciarul Poarta Alba. Azi a revenit in locul care i-a adus marirea si decaderea!

"Asta e ajungi in puscarie, iti faci puscaria, dupa aia esti liber, iti vezi de viata.

Si politica va mai intereseaza? Nu, niciodata!"

Dar cand ai fost strateg al PSD ani buni, stii cu ce se mananca politica. Poti da sfaturi si te pricepi si la strategii de campanie. Asa ca Miron Mitrea s-a reorientat: se face consultant! Dar surpriza acum vine! Serviciile i-au fost solicitate...tocmai in indepartata Africa!

"Ce veti face de acum inainte? Ce o sa fac acum. am sa ma duc inafara romaniei, sa fac consultanta politica, am niste oferte. Unde? Africa! In Africa?"

Nu stim cand va pleca...dar oricum pare ca se pregateste. Cel putin din punct de vedere vestimentar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si