El a petrecut un an si patru luni la Penitenciarul Poarta Alba dupa ce a fost gasit vinovat de luare de mita si instigare la fals material in inscrisuri oficiale.

Conform anchetatorilor, el ar fi primit in perioada 2001- 2002, de la Irina Jianu, foloase necuvenite de peste 900.000 de lei in schimbul numirii ei in functia de sef al Inspectoratului de Stat in Constructii.

Imediat cum a iesit pe poarta penitenciarului, Miron Mitrea a vorbit despre perioada petrecuta in spatele gratiilor.

"Nu e o placere sa faci puscarie, dar nici sa spui ca e foarte greu. E o chestie de cap si depinde mult de tot cum te adaptezi. Daca vrei sa fie greu, o sa fie greu. Si in viata sunt niste reguli pe care trebuie sa le respecti. Daca vrei le respecti, daca nu, ajungi la puscarie. Eu sunt un exemplu bun, nu? Voi vedea ce fac. Mi-a ajuns politica. 26 de ani mi-au ajuns si nici nu s-a terminat grozav, nu?", a marturisit acesta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si