Close sidebar
Close sidebar

Momente tensionate în ”Casa Iubirii”: ”Tu nu gândești, Kinga”

În ediția de astăzi, Bianca și Kinga vor avea un schimb de replici acid. Bianca îi spune Kingăi că nu gândește, iar din acest motiv nu ar merita să fie liderul casei.

Diana Bostan,

Kinga Casa Iubirii


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ediția de astăzi, Andreea Mantea va număra voturile, în urma cărora vor fi aleși liderii celor două case. Răspunsul Biancăi referitor la Kinga, o va face pe cea din urmă să izbucnească în lacrimi.

Bianca și Kinga, replici tăioase în ediția de astăzi a emisiunii ”Casa Iubirii”

Concurenții au fost întrebați dacă Kinga ar merita să fie liderul din casa fetelor. Bianca și-a spus părerea, și anume că aceasta nu ar merita să fie lider pentru că nu este în stare să lege o propoziție.

Citeste si: O concurentă vrea să părăsească ”Casa Iubirii”. Care este motivul pentru care le-a cerut băieților să o voteze în Gală

”Nu ești în stare să legi o propoziție cu sens, Kinga. Pentru că tu nu gândești”, a spus Bianca. Părerea Biancăi a stârnit un val de reacții în casa băieților, iar Kinga a avut o cădere nervoasă.

Kinga, cădere nervoasă după spusele Biancăi

Kinga a izbucnit în plâns și a început să țipe la Bianca. ”Tu să taci, Bianca! Să taci în momentul ăsta”, a spus Kinga.

Citeste si: Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber- kanald.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Blondina a vrut să părăsească emisiunea, fiind mult prea nervoasă.

Ea a mărturisit că după plecarea lui Nicolas, jignirile altor concurenți o afectează și mai mult.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii l-a umilit pe Adrian după eliminare. Ce a postat concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din competiție

Kinga a dezvăluit că a încercat să se schimbe, dar nu-i reușește. Radu sare în apărarea Kingăi, și o pune la colț pe Bianca: ” O jignești că nu știe să lege o frază, în condițiile în care nici Kinga nu e din România”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI