Andreea Morega, studenta de 21 de ani ucisă cu sânge rece de "iubitul" ei, student la Teologie, era de loc din județul Gorj și a plecat la Timișoara să își împlinească visul de a deveni medic.

Din nefericire, părinții tinerei au fost obligați să meargă luni dimineața la IML Timișoara pentru a ridica trupul neînsuflețit al fetei.

Citește și: Mirel a povestit pas cu pas cum a ucis-o pe Andreea, studenta la Medicina. Tânărul și-a ieșit din minți după un gest de-al fetei. Cutremurător ce a spus în fața procurorilor: „Când am auzit asta, m-am enervat foarte tare”

Momente cumplite la Padeș, satul părintesc al studentei de la Medicină

Andreea Morega a fost adusă luni la casa părintească din Padeș, Gorj, transmite presa locală. Zeci de persoane au întâmpinat vehiculul firmei de servicii funerare care a adus trupul neînsuflețit.

Andreea Morega, studenta de 21 de ani ucisă cu sânge rece la Timișoara

Înmormântarea tinerei va avea loc joi, la Padeș

[Sursa foto: GDS.ro]

Andreea, condusă pe ultimul drum joi, 28 martie

Andreea a fost întâmpinată cu lacrimi, flori și durere de către rude și localnici. Înmormântarea va avea loc joi la Cimitirul din satul natal, potrivit Gazeta de Sud. Părinții fetei spun că Andreea nu avea iubit și că Mirel era doar un amic și coleg de facultate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Colegii celor doi sunt în stare de șoc și nu își explică tragedia, cum i s-au putut întunecă mințile lui Mirel Dragomir pe care nu îl credeau în stare de o asemenea faptă.

Tatăl fetei a povestit că Andreea ar fi urmat să meargă acasă și să își revadă părinții, iar cu doar o oră înainte de a fi ucisă aceasta i-a dat un mesaj tatălui său în care i-a spus că urmează să își facă bagajul și să se urce în autobuz.

Tatăl fetei a simțit că este ceva în neregulă din momentul în care fata nu a mai răspuns la telefon, nici la mesaje.

„La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns. Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara”, a declarat tatăl fetei.

Andreea Morega, ucisă din gelozie

Andreea Morega, ucisă din gelozie

[Sursa foto: Facebook]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si