Close sidebar
Close sidebar

Monstru cu chip de tată! Un bărbat din Brașov și-a torturat în ultimul hal copiii! I-a bătut cu biciul peste față și le-a ars mâinile în sobă! Cumplit ce chinuri au îndurat!

Un bărbat de 31 de ani din județul Brașov este acuzat de violență în familie după ce anul trecut și-a bătut cu bestialitate cei 7 copii. Incidentul s-a petrecut la data de 05.03.2019.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul s-a întors acasă de la serviciu și a găsit la domiciului doar 3 din cei 7 copii ai săi. El a început să le adreseze întrebări legate de activitatea desfășurată de aceștia în timpul zilei și, fiind nemulțumit de răspunsurile primite, a luat un bici și a început să îl lovească pe unul dintre copii cu el peste față, cap și spate.

Citeste si: Cutremurător! O fetiță de 8 ani din Timișoara, obligată de mamă să facă videochat alături de un bărbat. Tatăl copilei a găsit imaginile pe internet

La agresiune au asistat cele două fiice minore ale bărbatului. Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare.

În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copii săi, de mâna dreaptă şi i-a băgat￾-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ.

După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: România ARDE! Incendii uriașe în mai multe zone! E pericol URIAȘ! Pompierii se luptă de ore bune cu flăcarile!

După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, inculpatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare.

Inculpatul a fost prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei
Braşov cu propunere de arestare preventivă, fiind emis astfel un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Cauza a fost instrumentată împreună cu organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Braşov – Poliţia Municipiului Săcele

Citeste si: Ce a pățit Adrianna la numai 39 de ani de a ajuns să arate în așa hal. "Am trăit un coșmar. E oribil ce mi s-a întâmplat"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI