Un motiv care pentru majoritatea oamenilor ar însemna apropierea persoanelor care formează un cuplu este, de fapt, cel mai frecvent motiv pentru care cuplurile aleg să pună capăt relației, potrivit informațiilor transmise de nypost.com.

Principalul motiv de despărițire: prima vacanță împreună

Se pare că prima călătorie în cuplu sau luna de miere în cazul îndrăgostiților care au decis să își unească destinele, înainte de a petrece timpul împreună, sunt principalul motiv de despărițire.

„Prima călătorie a unui cuplu împreună este o piatră de hotar majoră în relație, fie că are loc în primele șase luni de întâlnire sau în luna de miere. A petrece mai multe ore cu cineva nu este același lucru cu a petrece câteva zile cu ea și chiar și a petrece weekendurile împreună nu este același lucru cu a petrece câteva săptămâni împreună”, a declarat Maria Sullivan, expert în întâlniri, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Anca Molnar a murit! Make-up artistul celebru a fost răpus de o boală grea, la doar 35 de ani

Motivul ireal pentru care majoritatea cuplurilor se despart

[Sursa foto: istockphotos]

Călătoria devine motivul principal al despărțirilor pentru că timpul petrecut împreună este mai lung. Vacanța în doi presupune ca partenerii să fie împreună mai mereu, lucru care poate avea și dezavantaje.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Într-o vacanță  în doi, cuplurile ajung să își cunoască atât calitățile, cât și defectele. Deși ar părea un lucru favorabil evoluției unei relații, foarte mulți parteneri ajung să se despartă după prima vacanța petrecută împreună pentru că nu se potrivesc.

De exemplu, în urma unui sondaj realizat de sursa menționată anterior, aproape 40% dintre respondenți au spus că s-au despărțit după ce partenerul își lăsa pasta de dinți mânjită în chiuvetă și uita să înlocuiască hârtia igienică în vacanță.

Citește și: Spunem “Da!” celor mai frumoase nunți, începând din 22 iunie, la Kanal D!

Motivul ireal pentru care majoritatea cuplurilor se despart

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

În același chestionar, 31% dintre respondenți au spus că au finalizat relația după o vacanță pentru că partenerul încerca să abordeze alte persoane în locurile în care călătoreau. Ca motive de despărțire după vacanță au mai fost invocate stilul vestimentar, comportamentul în public, dar și compatibilitatea.

Fiecare cuplu este diferit, iar cum în unele situații vacanța aduce despărțire, în altele poate să sporească iubirea.

„La întoarcere, este posibil să decideți să vă despărțiți. Dar este, de asemenea, posibil să fiți încă un cuplu și să vă iubiți chiar mai mult decât înainte. O călătorie în cuplu este o călătorie care merită făcută: pentru a-ți cunoaște mai bine partenerul și pentru a învăța dacă ai dori să te confrunți cu viața și lumea cu cineva nou”, a declarat Maria Sullivan, expert în întâlniri, potrivit sursei citate anterior. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si