O studentă din București a decis să își dea în judecată părinții din cauza banilor. Tânăra a apelat la ajutorul judecătorilor pentru a obține, lunar, o sumă de bani pentru a se întreține.

Și-a dat în judecată părinții! Ce a decis instanța

O studentă în vârstă de 20 de ani, din București, a decis să își dea în judecată părinții, iar motivul este reprezentat de bani.

Citește și: Campion olimpic, împușcat mortal. Trupul său a fost aruncat pe un câmp

Motivul pentru care o studentă din București și-a dat în judecată părinții

[Sursa foto: istockphotos]

Tânăra a luat decizia de a-și duce părinții într-o sală de judecată din cauza banilor. Studenta a solicitat, prin instanța, ca părinții să îi ofere lunar suma de 2.000 de lei pentru a se întreține, până la împlinirea vârstei de 26 de ani sau până la finalizarea studiilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În instanță, studenta s-ar fi folosit de Codul Civil, în care este prevăzut faptul că părinții sunt obligați să întrețină copilul major până la finalizarea studiilor, dar fără a depăși vârsta de 26

de ani.

Părinții au cerut instanței să nu îi dea câștig de cauză studentei, lucru care ar periculos pentru aceasta, „prevenind-o de la posibilitatea de a-şi crea ea însăși un drum propriu, de care să fie mândră, ca urmare a muncii proprii, susţinută de inteligenţa nativă şi pregătirea pe care le are. Cu alte cuvinte, acest tânăr adult trebuie să îşi manifeste potenţialul nativ pe care îl are, nu să se plafoneze ca urmare a comodităţii pe care i-ar putea-o asigura veniturile părinţilor săi” (după

cum se arată în actele dosarului, potrivit sursei citate anterior).

Citește și: La doar 4 ani, un băiețel se luptă să trăiască după ce a fost diagnosticat cu cancer! Mama copilului, apel disperat: „Implor in genunchi”

Motivul pentru care o studentă din București și-a dat în judecată părinții

[Sursa foto: istockphotos]

În instanță, părinții tinerei ar fi demonstrat că studenta a beneficiat de multe avantaje financiare. Aceștia au mărturisit că fiica lor primea bani lunar pentru a se întreține, un apartament, dar și posibilitatea de a se angaja în domeniul pe care îl studiază. Dovezile părinților i-au determinat de judecători să respingă cererea studentei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si