Tânăra recunoaște că a fost pe cale să se apropie mai mult de Sorin, însă tot ea era cea care dădea înapoi, asta pentru că nu își dorea o relație cu concurentul din Casa Iubirii.

Citeste si: Kinga, în lacrimi, în Casa Iubirii. Are sufletul mistuit de durere și vrea să facă schimbări

"Este foarte orgolios și chiar daca greșește, nu recunoaște.

Nu zice "am greșit", a spus Natalia pentru Culisele Iubirii. Chiar cu Bianca, sunt socata. Ei mereu se cearta, e plictisitor. Chiar și Nicoleta i-a zis să termine. E foarte urat să auzi din partea unui băiat asemenea cuvinte. Nu este tocmai ok. Cu siguranță, nervii, oboseala, stresul...sunt cinci luni, îl înțeleg, nu e ușor să stai cu aceleași persoane. Sunt nervi, câteodată izbucnești. Sunt doua caractere tari. Nici Bianca și nici Sorin nu cedează. Nici ea și nici el nu cedează.

Citeste si: VIDEO: Scandal între un cuplu cunoscut de la noi din țară. Ce își reproșează cei doi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din a doua zi a început conflictul, de când a intrat ea în Casa. Bianca îl provoacă pe Sorin și el cedează. Nu cred că se vor împacă vreodată.

Nu cred că or să mai vorbească. Mă așteptam că Bianca să fie favorita, e super vocala. Poate Sorin se controla puțin mai mult. Oamenii poate pentru asta l-au taxat. Stresul și nervii, deja nu mai poate.

Citeste si: Ediție cu scântei a emisiunii ”Casa Iubirii”. Bianca îi spune Mariei ce se întâmplă între ea și George

Am avut o vacanta foarte frumoasa, m-am bronzat, am fost cu părinții mei. Nu am stat cu Instagram-ul deschis, nu prea am stat pe telefon. Au încercat să îmi fure contul. Și am zis să rămân fară el, a dezvăluit Natalia pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Xenia s-a despărțit de Radu, iar un alt concurent este gata să lupte pentru inima ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si