După ce a dus un război împotriva relației dintre Bianca de la Puterea Dragostei și Livian, acum se pare că Nelson Mondialu e de partea lor. Într-un live făcut pe Youtube, Nelson a arătat un plic în care a spus că se află dovada de la controlul ginecologic al Biancăi făcut în Turcia.
"Dovada e trimisă prin par avion din Turcia, Istanbul, control ginecologic făcut de turci, făcut cu Lobo.

A mers cu ea de mânuță! Nu e deflorată, e fată mare!"

Citeste si: Ce făcea Bianca pe plajă pentru bani, înainte să ajungă la Puterea dragostei. Nu trebuia să știe nimeni, dar s-a aflat!

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici: „Ea este în poze, a făcut ce i-a zis iubitul...s-a panicat!”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, momentul adevărului: "Greutățile vieții m-au adus în acea stare"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

N-a vrut să-l arate pentru că, spune el, Bianca și-a schimbat numele.
"Cum să spui că e Bianca aia care stă în patru labe și i-o înfundă ăla pe la spate? Cum să spui când aia din clip e blondă și Bianca e brunetă?"

Nelson Mondialu’ a EXPLODAT după ce a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat

Nelson Mondialu’ a luat atitudine după ce au apărut imagini cu Bianca de

la Puterea Dragostei în timp ce făcea videochat.

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Nelson Mondialu' le-a vorbit urmăritorilor lui timp de zece minute. El a repetat de mai multe ori că totul este o minciună.

„Nu e Bibișor. Fiule, fii tare pentru că știu că lumea o să zică, lumea care m-a condamnat. Nu e adevărat fiule: fii cu ea! Lasă lumea să arunce cu piatră cu ea."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si