O viață trăită pe scenă, pentru public. Asta au reprezentat cei 70 de ani împliniți de unul dintre cei mai apreciați artiști din Republica Moldova și sărbătoriți chiar în fața admiratorilor. Spectacolul aniversar a fost visul maestrului, iar atmosfera a emoționat până la lacrimi.

Citește și: VIDEO- Vești proaste pentru fanii Harry Potter! Actorul care l-a interpretat pe Albus Dumbledore a murit

Gabriel Dumitru, artist: „A fost o atmosferă de nedescris, rar mi-a fost dat să particip la astfel de evenimente, unde au participat peste 7.000 de oameni la concertul aniversar al maistru Nicolae Botgros, 70 de ani de viață. Să știi că a fost o emoție pe care maestrul ne-a oferit-o tuturor, atât nouă invitaților, cât și publicului. Gândește-te sunt 70 de ani de viață și peste 50 de ani de activitate artistică, a fost năpădit de emoții, de lacrimi.”

Printre invitații de renume se numără Irina Loghin, Mioara Velicu și Constantin Enceanu

Maratonul muzical a durat nici mai mult nici mai puțin de 6 ore și a fost onorat de nenumărate vedete ale muzicii de petrecere din țară și de peste Prut. Mulți dintre invitați au străbătut sute de kilometri pentru a fi alături de Nicolae Botgros la împlinirea celor 70 de ani, iar cântărețul Gabriel Dumitru este unul dintre ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gabriel Dumitru, artist: „Irina Login, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Marian Ionescu Căpitănescu, subsemnatul Gabriel Dumitru alături de frații lui Paul Ananie, Andreea Haisan.”

În marea familie a artiștilor, aniversările se țin lanț, căci a rămas puțin peste o lună până când Gabriel Dumitru își va serba onomastica, iar simpaticul cântăreț se pregătește de pe acum pentru petrecerea pe care o va organiza.

„Vreau să-mi fac ziua alături de prietenii mei cei mai buni, artiști de frunte din muzica populară. Venim repede pe fugă, alături de familia mea și de prietenii dragi sufletului meu și am ales o locație așa frumoasă.”

Artistul pregătește, la rându-i, o mică surpriză invitaților pe care îi va avea la petrecere: o piesă nou-nouță, ce se va lansa la începutul lunii viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si