Close sidebar
Close sidebar

Nicolae Forminte rupe tacerea si spune ce s-a intamplat cu Diana Bulimar cand a facut pasul in spate la JO. "E o practica comuna. Nu doar in Romania e asa!"

Nicolae Forminte, antrenorul lotului naţional de gimnastică, vorbeşte în exclusivitate despre pasul în spate pe care Diana Bulimar a fost nevoită să-l facă la Jocurile Olimpice din 2012. Gestul ei a reprezentat de fapt un sacrificiu ... pentru ţară ?

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se intampla in urma cu 6 ani, dar pentru Diana trairile sunt inca vii. Fosta gimnasta a marturisit in emisiunea Exatlon că la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, ar fi fost dată la o parte în favoarea Larisei Iordache.

Desi marturisirile Dianei au facut valuri in lumea sportului, Nicolae Forminte, antrenorul lotului national de gimnastica sustine  ca acest caz nu ar fi  deloc unul izolat.

"Ce pot sa spune este ca practica de a se opta pentru o gimnasta sau alta este nu doar specifica Romaniei, sunt foarte multe natiuni care opteaza pentru asa ceva. Cand reprezinti  Romania la o competitie nu are importanta numele persoanei care o face ci  rezultatul aceslei persoane.Pentru romania in primul rand si dupa aia pentru ea", a declarat Nicolae Forminte.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Mai mult decat atat antrenorul lotului national sustine ca sacrifiul platit de Diana Bulimar a fost facut de fapt in favoarea tarii. Caci in final.... sunt  importante medaliile si nu victoriile personale.

Cu toate acestea, Diana  Bulimar nu a fost singura care a a fost nevoita sa accepte decizia dura a antrenorilor Belu si Bitang. Larisa Iordache, cea care i-a luat  locul in finala ,ne-a vorbit in exclusivitate despre momentele grele prin care a fost nevoia sa treaca.

Ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit era sa-i ia sansa prietenei sale.

"Eu nu stiu cum s-a simtit Diana la Jocurile Olimpice,  eu nu stiu cum se simte ca face discutie pe tema asta in acest momente", a mai spus Forminte.

Aseara, Diana a mai primit o lovitura. Desi Faimosii nu se asteptau la asta, "Gogo" asa cum o alinta ei  a fost eliminata de la Exatlon si urmeaza sa se intoarca acasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI