Nicoleta și Sorin au vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre respectarea tradițiilor pe care cei doi nu le consideră necesare în ziua marelui eveniment.

Cei doi foști concurenți au vorbit deespre nunta lor de vis

Îndrăgostiții au fost prezenți la emisiunea ” Culisele Iubirii” cu Bianca Comănici, iar Sorin este foarte încântat de pasul ce ar urma să-l facă.

Citește și: Marinel, ironii la adresa Patriciei. Cum va reacționa concurenta

Chiar dacă nu a existat încă o cerere oficială, cei doi știu deja locația și cum ar trebui să arate totul în ziua marelui eveniment.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Laurențiu a invitat-o pe Bianca la dans. Cum va reacționa Alexandru

Lucrurile sunt imprevizibile când ne gândim la lucrul acesta. Dacă ai sentimente adevărate și dacă iubești, poate să-și vină o nebunie oricând...(n.r. Sunt aceleași tradiții în zonele voastre?) Nu aceleași, dar seamănă. (n.r. Ce tradiții ți ar plăcea să ai la nuntă?) Avem, avem. Începând de la steag până la staroste, până la grâu, la farfurii”,  au

declarat Sorin și Nicoleta, pentru  Wownews, și preluat de kanald.ro.

Sorin și-ar dori ca toate tradițiile să fie respectate

Născut în Țara Oașului, Sorin vrea ca marele eveniment să aibe loc la el în zonă, dar și ca toate tradițiile să fie respectate.

Citește și: Cristina și Mihaela, noi discuții în ”Casa Iubirii”: ”Mi-a spus că ronțăi ca un șobolan”

Nicoleta nu ar vrea ca nunta să fie extrem de tradițională, iar tradiția cu furatul miresei nu este chiar pe placul său, însă va face totul ca Sorin să fie fericit și ca totul să iasă perfect.

”La noi este înnebunită lumea cu nunțile, mai mult decât e la ei. Dacă ar fi să facem nunta, o facem în zona mea pentru că e mai multă lume”,  a spus Sorin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si