În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Nicoleta și Sorin au întâmpinat probleme în relație. Tânăra i-ar fi reproșat iubitului ei mai multe lucruri.

Nicoleta și Sorin, dulce împăcare în Casa iubirii

Cu toate acestea, se pare că povestea lor de dragoste este mult mai puternică decât orice ceartă. Sorin a invitat-o pe Nicoleta în camera roșie pentru a lămuri neînțelegerile apărute în ediția precedentă și pentru a încerca să se împace cu aleasa inimii sale.

Citește și: Atmosfera Crăciunului a pus stăpânire pe ”Casa Iubirii”. Nicoleta și-a cerut scuze de la Sorin

Nicoleta i-a dat de înțeles că a fost foarte afectată și furioasă din cauza atitudinii lui și i-a reproșat încă faptul că ieri s-a ridicat de pe canapea în timp ce nu își terminase discuția cu ea și mai aveau de discutat câteva lucruri semnificative.

Nicoleta: Iartă-mă!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sorin: Dar nu ai pentru ce să-ți ceri iertare!  Poate că eu trebuia să fiu mai convingător cu scuzele față de ține atunci și poate nu se mai degenera subiectul atât de tare!

Nicoleta: Poate că nu trebuia să te ridici de pe canapea!

Sorin: Eu când m-am ridicat de pe canapea se puneau întrebări din alea că nu primești destulă atenție de la mine, îți dai seama că m-a deranjat lucrul asta!

Nicoleta: De ce te enervezi așa?

Citește și: Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022: Urări și felicitări cu Moș Crăciun

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat și au sărbătorit acest lucru printr-un sărut de zile mari. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si