Adus de la Penitenciarul Rahova pentru a participa la procesul în care este acuzat de abuz în serviciu după ce a refuzat aprobarea construirii unui parc eolian în judeţul Constanţa, Nicuşor Constantinescu a intrat în sala de judecată în cârje.

Chiar înainte de şedinţă, pe hol, Nicusor Constantinescu le-a spus, nervos, jurnaliştilor:" Asta nu mai e justiţie. Îmi bag p.... Mă plimbă de colo-colo, ca pe un porc".



Însoţit de un echipaj medical care a rămas la uşă, Constantinescu a susţinut că avocatul său întârzie o oră, astfel încât doreşte ca procesul să fie lăsat la urmă. Când i s-a atras atenţia că nu i s-a dat cuvântul, Constantinescu a cerut să fie amendat, lucru care s-a şi întâmplat.

Pentru că a ridicat tonul la magistraţi, aceştia i-au dat o amendă de 2.000 de lei.

Avocatul ales al lui Constantinescu a cerut ca dosarul să fie lăsat la sfârşitul şedinţei de judecată, după ora 13.00, pe motiv că trebuie să fie prezent la un alt proces, la Curtea de Apel Constanţa.

Avocatul din oficiu prezent în sală a fost de părere că ar trebui lăsat procesul la final, dacă inculpatul insistă să fie asistat de apărătorul ales, la fel şi reprezentantul DNA, singurul care s-a opus fiind consilierul Curţii de Conturi, care a cerut ca procesul să se desfăşoare cu avocat din oficiu.


Un alt inculpat în dosar, George Gâmbuţeanu, fost şef al RAJA Constanţa, a susţinut că şi avocatul său întârzie, dar nu ştie unde se află.

După deliberări, instanţa a decis să amâne procesul cu o oră, când ar trebui să se prezinte cei doi apărători.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si