Nicușor Dan a specificat, prin intermediul biroului de presă al Primăriei Municipiului București, faptul că anunțul care fusese făcut public pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială, conform căruia nu vor mai fi procesate noi cereri, reprezintă o eroare umană.

Citeste si: Ministrul Muncii, anunț important: ”Se estimează o creştere a preţurilor”

Reacția primarului Nicușor Dan

“Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuți, vouchere materna și persoane adulte cu dizabilități să nu mai fie plătite.

Dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu corespunde realității. În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuți, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilități, copii cu dizabilități, familii monoparentale si sprijin pentru prevenirea abandonului scolar. Acestea urmează să fie plătite în același cuantum ca până acum”., a fost anunțul făcut luni de Nicușor Dan, conform biroului de presă PMB.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Factura la întreținere, de TREI ori mai mare în această iarnă! Anunțul făcut de primarul Nicuşor Dan

Inițial, pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului București a fost făcut un anunț prin care se menționa faptul că din data de 13 septembrie, cererile nou depuse privind acordarea de stimulente nu vor mai fi procesate. 

Citeste si: Nicusor Dan dă cărțile pe față! De ce nu s-a vaccinat anti-COVID până acum: „Pentru că nu am vrut să...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si