Close sidebar
Close sidebar

Noi imagini de la percheziţiile la locuinţa lui Cristi Borcea. Oamenii legii verifică documente

Cristi Borcea are din nou probleme cu legea! Fostul acţionar a fost vizat de percheziţii în această dimineaţă.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii în ţară şi în Bucureşti într-un dosar care vizează destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor. Printre cei vizaţi se numără şi fostul acţionar al Dinamo, Cristi Borcea, eliberat în iulie din închisoare.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

În timp ce mascaţii caută documente, jurnaliştii au surprins imaginile disperarăă în curtea lui Cristi Borcea. Pe imagini sunt văzuţi bona, şoferul şi copilul. Copilul este ţinut în braţe de şofer, care intră în grabă în casă, la fel ca şi bona, să nu fie văzuţi de jurnalişti.

Percheziţiile care se desfăşoară în aceste momente privesc infracţiuni comise în perioada ianuarie 2010 – octombrie 2013. Cei implicaţi au acţionat pe două circuite fictive de tranzacţionare dezvoltate în jurul unor firme şi persoane, astfel încât au înregistrat în contabilitate cheltuieli nereale, sustrăgându-se de la plata unor taxe şi impozite, cu consecinţa spălării banilor obţinuţi prin intermediul unor contracte fictive de prestări servicii, comision, achiziţii nereale şi transferuri financiare interne şi externe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI