Monica Odagiu a avut parte de una dintre cele mai grele încercări din viața sa, în urmă cu aproape o lună. Tânăra actrița a fost implicată într-un accident mortal, din care a rezultat moartea unui bărbat.

Oamenii legii au stabilit că nu a fost vinovată. Cu toate acestea, ea este marcată în continuare de tragicul eveniment.

Citește și: VIDEO- Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat de 35 de ani: „S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac”

Monica Odagiu are coșmaruri

Accidentul mortal în care a fost implicată tânăra actriță s-a finalizat cu moartea unui bărbat, fapt care a lăsat urme adânci în sufletul Monicăi Odagiu. Actrița a fost foarte afectată de tot ceea ce i s-a întâmplat și nu a reuși, încă, să treacă peste tragedie.

Actrița nu își poate scoate din minte imaginile groazei. Ea a mărturisit că are coșmaruri și că a decis să meargă la terapie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reporter:  Recent ai trecut printr-o întâmplare nefericită. Ai apelat la ajutorul unui psiholog. În prezent mai mergi la terapie? Mai simți nevoia să fie cineva care să te ajute?

Monica Odagiu: Da. În toată această perioadă, în afară de terapeut, trebuie să mulțumesc și pe această cale tuturor oamenilor care au fost alături de mine, oameni cărora nu am cum să le mulțumesc vreodată pentru felul în care au fost acolo și care m-au sfătuit să merg la terapie, pentru că eu nu credeam neapărat în terapie, dar mi-au spus că ar

cam fi cazul și am simțit și eu asta.

Citește și: El este Alexandru- tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu. S-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii

În prezent merg în continuare, mă ține pe linia de plutire, sunt funcțională după cum puteți observa, nopțile sunt mai grele, dar sunt ok.

Reporter: În sensul că ai coșmaruri?

Monica Odagiu: Da, a declarat Monica Odagiu, pentru  playtech.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si