Intrebata ce le-ar spune celor care militeaza pentru "femeia la cratita", Norica Nicolai a spus:" Ca fiecare om are limitele lui, iar cei care gandesc astfel au mai multe limite decat este cazul, refuz sa accept ca viata, fericirea unor barbati se raporteaza la continutul cratitei. As adauga ca o femeie la cratita este de fapt esecul barbatului care o trimite acolo".

"Pentru tot ceea ce se intampla in viata, in casa, la munca, pe strada, sa inteleaga ca trebuie sa aiba incredere in instinctele lor, in puterile lor, in inteligenta si frumusetea cu care sunt inzestrate. Suntem fiecare unica in felul in care suntem facute si va exista mereu cineva care sa ne aprecieze, sa ne iubeasca pentru aceasta unicitate fara sa ne domine. Increderea in sine si curajul de a spune ce credem si ce simtim pot face o mare diferenta in calitatea vietii noastre si sper ca fiecare femeie sa incerce sa faca aceasta diferenta, oricat de dificil ar deveni drumul parcurs", a mai spus ea.


 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste interviul integral aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si