##CITAT58##

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rodrigo Duterte, noul presedinte din Filipine, ales saptamana trecuta, dupa o campanie controversata, a anuntat ca va incepe un adevarat razboi impotriva criminalitatii, scrie Sky News. Barbatul, in varsta de 71 de ani, vrea sa reintroduca pedeapsa cu moartea pentru infractiuni majore, precum trafic de droguri, abuz, crima, talharie si rapire.

"Cei care distrug vieţile copiilor noştri vor fi distruşi. Cei care omoară ţara mea vor fi omorâţi. Pur şi simplu. Fără o cale de mijloc, fără scuze", a precizat noul preşedinte din Filipine.

In cazul persoanelor condamnate pentru mai mult de o infractiune majora se va apela la o dubla spanzuratoare. "După ce eşti spânzurat o dată, va exista o altă ceremonie pentru a doua infracţiune până când capul este complet separat de corp. Îmi place asta pentru că sunt nebun", a spus Duterte.



"Dacă opui rezistenţă, comanda mea către poliţie va fi să tragă şi să te omoare. Să tragă şi să ucidă în caz de crimă organizată. Am nevoie de ofiţeri militari, care sunt trăgători de elită şi lunetişti. Este adevărat, dacă voi (n.r.- criminalii) veţi lupta, voi avea un lunetist care să vă împuşte", a spus el.

Filipinezii se confrunta cu o criminalitate sporita, iar Duterte este decis sa curete tara de infractori.
El a sugerat anterior ca 100.000 de oameni vor muri in razboiul sau contra criminalitatii, iar corpurile lor vor fi aruncate in Golful Manila si pestii se vor ingrasa din trupurile lor, scrie Mediafax.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si