Close sidebar
Close sidebar

Nu se construiesc autostrazi, dar nici cele pe care le avem nu sunt intretinute! Autostrata A2 se prezinta intr-un mod deplorabil!

Premierul Romaniei promite 350 de kilometri de autostrada in urmatorii ani, dar in practica se pare ca nici plombe de asfalt nu suntem in stare sa punem. Colegul meu Daniel Nicolaina a fost pe Autostrada A2 sa verifice ce s-a ales de lucrarea facuta acum o luna!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cum iesi din capitala pe autostrada A2 parca te intorci in timp cu cel putin 30 de ani! Primul tronson, Bucuresti-Fundulea a ramas la stadiu de beton inca din vremea comunistilor. De la revolutie si pana acum nimeni nu a fost in stare sa asfalteze complet aceasta portiune...ci...maxim o plomba doua dar si alea, vai de ele!

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

La unele gropi se aplica…la altele nu! Si oricum ar fi, e doar de fatada…nicidecum conform normelor tehnice!
Iar rezultatul muncii de mantuiala...

se vede clar in prezent. Dupa numai o luna, lucrarea arata asa!

Oficialii de la drumuri spun ca acest tronson de autostrada a fost construit dupa o tehnologie invechita,  care nu se mai potriveste cu normele actuale. Tocmai de aceea nicio peticeala nu rezista!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI