Close sidebar
Close sidebar

"Nu va port ura. Sper doar sa va intalnesc macar acum, inainte de nunta!". Mesajul sfasietor al unei tinere adoptate. Parintii ei au abandonat-o la nastere, iar ea a ajuns in America

"Nu va port ura. Sper doar sa va intalnesc macar acum, inainte de nunta!" Este mesajul sfasitor pe care o tanara de 27 de ani din America il transmite celor care i-au dat viata, dar s-au lepadat de ea. Deznodamantul povestii nu este insa ca in filme!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Numele meu este Andreea si imi caut parintii biologici. Am fost adoptata in 2001. Am inceput cautarea asta in speranta ca ii voi gasi pe cei care mi-au dat nastere"

"Ma voi marita intr-o saptamana. Imi voi intemeia o familie dupa aceea. Sper doar ca va voi intalni intr-o buna zi"

"Vreau doar sa va intalnesc. Am cateva intrebari sa va pun. Vreau sa imi intemeiez propria familia, asa ca as vrea sa aflu cateva ceva despre o parte din copilaria mea, despre rude"

Mesajul vine de la o fata care la 11 ani parasea Romania. Era adoptata de o familie din America si  viata avea sa i se schimbe cum nici n-ar fi visat.

"Sper ca sunteti bine, sper ca sunteti fericiti. Eu sunt fericita."

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

A avut noroc. Aici, in Romania, poate c-ar fi trait un calvar. A crescut intr-o familie dezbinata. Parintii ei biologici se despartisera. Vreme de 9 ani, a stat langa mama, dar femeia o abuza, povesteste tanara, care nu vrea sa intre in detalii. Chiar si asa, n-a strans pic de ura in suflet pentru cea care i-a dat viata.

"Vreau sa stiti ca sunt foarte bine.

Nu va urasc"

"Vreau sa stiti ca am ajuns intr-o familie minunata. Au avut o foarte buna grija de mine, mi-au asigurat ceea ce voi nu ati putut sa imi asigurati"

Andreea este acum hair stilist. S-a indragostit de ceva vreme de un tanar american si peste o saptamana ii va fi mireasa. Visa ca inainte de nunta sa-i regaseasca pe cei care i-au dat nastere si...

o parte din copilarie, din care isi mai aminteste... doar franturi.

Impresionati de povestea Andreei, noi am incercat sa-i gasim parintii.

"V-ati intors in timp, nu in viitor. In trecut v-ati intors. Nu mai exista de 5-6 ani"

"A murit demult. Si copiii s-au imprastiat.
Cati copii avea?
Patru.
Si fata cea mica a plecat in Germania. A vandut repede apartamentul si a plecat."

Tatal ei se numea Vasile Munteanu si locuia,  conform certificatului de adoptie, in acest bloc din zona Tineretului. L-am cautat... iar ce-am aflat  te cutremura pur si simplu.

"Pai, Vasile Munteanu este tatal ei, care e mort.
Da
El a avut copilul cu altcineva. Nu s-a stiut aici, ca erau ascunsi. Erau foarte izolati. Nu prea stiai de ei multe, decat ca nu erau cumsecade. Faceau scandal. Aia e altceva. Erau cu spritul"

"De fata chiar nu stiu.
Nu stiti?
Nu. De fata nu stiu. Doar pe baiat il stiam"

Andreea a fost rodul unei relatii pasagere... Tatal a abandonat-o, iar mama a dat-o imediat spre adoptie. Tanara mai are doi frati din partea mamei biologice. Si ei au fost instrainati. Cea care le-a dat viata, Valeria Chiritescu, si-a pierdut urma! Nimeni nu stie nimic de ea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI