Premierul Florin Cîţu participă, duminică, la o videoconferinţă cu prefecţii şi cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Premierul Florin Cîţu caută soluții pentru cei ce şi-au stabilit nunta pentru acest sfârşit de an

Unul dintre subiectele abordate de premierul Florin Cîţu a fost organizarea nunţilor în localităţile în care numărul de infectări cu noul coronavirus este în creștere. Astfel, în cazul unei localităţi unde rata de infectare depăşeşte 3 cazuri la mia de locuitori, Florin Cîţu mizează pe organizarea nunţilor doar cu certificat digital Covid.

Soluţia este pentru a-i ajuta pe cei care au pus la cale un astfel de eveniment şi nu mai au cum să-şi amâne nunta de pe o săptămână pe alta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Șapte localități au intrat în carantină după sezonul nunților

Florin Cîţu a făcut o serie de declaraţii despre evoluţia pandemiei de coronavirus în România

Astfel că la nunţi vor participa doar cei care pot obţine un astfel de certificat valabil, respectiv s-au vaccinat anti-Covid-19, au teste negative sau au trecut prin boală.

Florin Cîţu susţine că are acordul lui Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru implementarea unei astfel de măsuri.  

Citeste si: Ministrul Educației: „Aveam 253 de şcoli care aveau probleme din perspectiva asigurării condiţiilor de protecţie sanitară..”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si