Acum un an alerga plin de speranta pe holurile spitalului. Astazi il regasim cu ochii tristi, sprijinit in carje. Mihai e protagonistul "operatiei magice" prezentate anul trecut de doctorul Gheorghe Burnei drept o premiera modiala in medicina. Dupa un lung sir de investigatii, medicii i-au descoperit baiatului de 13 ani un cancer agresiv, care ii afectase oasele bazinului si tesuturile din jur. Echipa coordonata de Burnei i-a implantat o proteza din titan, unica in lume, se spunea atunci, menita sa stopeze evolutia bolii.

Fara ea, n-ar fi avut nicio sansa.

"A zis ca in 6 luni copilul va juca fotbal, apoi s-a laudat ca in 3 luni joaca fotbal si vedeti cum arata. Noi din aprilie facem antibiotic zi noapte. Din patru in patru ore, din opt in opt ore", povestete Rodica Andreias, mama lui Mihai.

"Mi-a spus ca mor, ca nu mai traiesc mai mult de un an sau doi", spune Mihai.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Calvarul ar fi venit imediat dupa operatie.

Se pare ca organismul nu a suportat dispozitivul si bietul baiat numai prin chinuri a trecut. Disperata, mama lui l-a dus pana in Italia sa il vada si alti medici:  "Si acum, cand am fost in Italia, doctorul de acolo mi-a spus: gresit tratament, gresit operatia... Am venit si i-am spus... Ca a vrut sa ii puna placute la celalalt picior sa ii opreasca cresterea copilului"

In cele din urma, un alt doctor i-a extras proteza din corp. Si de parca suferinta n-ar fi fost destul de apasatoare, baiatul s-a infectat in spital si cu bacterii periculoase, infectii de care inca nu a scapa: "Uitati aici, negru pe alb. Managerul neaga si acum. S-au dezvoltat colonii de stafilococ auriu”.

Retinut initial de procurori la inceputul lunii decembrie a anului trecut, doctorul Gheorghe Burnei este in arest la domiciliu si nu are dreptul sa profeseze. Pe langa luare de mita, anchetatorii il acuza ca facea experimente pe pacienti.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si