Femeie de 32 de ani din Dambovita a fost internata aseara la Spitalul Mangalia,  dupa ce ar fi consumat o cantitate impresionanta de alcool. A doua zi dmineata a fugit din spital si s-a aventurat direct in valurile marii. Pe mal, oamenii i-au gasit hainele si telefonul.

Vasile Bortes, safe salvamari: „A coborat treptele, a ajuns pe plaja, pe plaja s-a dezbracat in totalitate.

S-a bagat in mare,  si-a facut o cruce, a inotat si a disparut”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tanara venise pe litoral in luna iunie ca sa lucreze ca ospatar la un restaurant din Vama Veche. Locuia cu chirie  in Neptun. De acolo a luat-o salvarea noaptea trecuta, cel mai probabil dupa o petrecere cu mult alcool.

La scurt timp pompierii si scafandrii au ajuns la fata locului si au inceput cautarile, dar in zadar. Trupul ei parca s-a evaporat.

Adrian Hornea, sef centru de antrenament scafandrii ISU: „Dobrogea vizibitatea este zero, este hula de fund. baietii au intrat dar s-a stricat marea, e ceata totala jos. Trei persoane trei locuri diferite. E posibil s aintre sub pietre si sunt numai pietre dar nu stim locul exact”.

La scurt timp dupa cazul din Mangalia, s-a dat alerta in Olimp. Doi barbati, si ei angajati dar la un hotel,  erau in pericol de inec. Doar unul dintre ei a ajuns teafar la mal.

Celalalt barbat dat disparut avea 55 de ani. Un turist  le-a spus pompierilor ca l-a vazut in larg, la mare distanta de mal. Grav este ca acea portiune de plaja nu este supravegheata de niciun salvamar.  Dupa ore intregi de cautari, trupul sau a fost gasit de scafandri. Salvatorii n-au avut incotro, decat sa declare decesul. Astazi, in zona de sud a litoralului a fost arborat steagul galben, ceea ce inseamna ca inotul nu este recomandat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si