O femeie în vârstă de 30 de ani, pe nume Shani Louk, a fost identificată de către membrii familiei prin intermediul imaginilor publicate de militanții palestinieni. Din nefericire, teroriștii Hamas au confundat-o cu un soldat israelian, bazându-se pe aspectul său, în special pe părul și tatuajele de pe picioare.

Shani, cunoscută pentru talentul său ca artist tatuator, se bucura de prezența prietenilor ei la un festival de muzică dedicat păcii atunci când teroriștii Hamas au declanșat un atac asupra Israelului.

Militanții palestinieni au postat numeroase clipuri în care oameni sunt răpiți din Israel și duși în Fâșia Gaza în cursul zilei de ieri, în timp ce au izbucnit ostilități în Israel.

Citește și: Ziua 2 de război în Israel. Reacția premierului israelian după bombardamentele teroriste: „Începe un război lung şi dificil”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Unul dintre aceste videoclipuri prezintă teroriști care transportă trupul unei tinere dezbrăcate în spatele unui vehicul teren, afirmând că ar fi vorba despre un soldat israelian. Aceștia au defilat cu acest trup pe străzile din Gaza, iar mulțimea a reacționat cu aplauze și strigăte de "Allahu Akbar (n.r. Allah e mare)".

O artistă din Germania și-a găsit sfârșitul în Gaza, ucisă de teroriștii Hamas. A fost confundată de soldați și răpită

Tânăra a fost identificată de familie din videoclipurile care a ajuns în mediul online

Rudele tinerei din Germania au identificat-o în imagini pe baza tatuajelor de pe picioare și a părului, notează jurnaliștii de la DailyMail.

O artistă din Germania și-a găsit sfârșitul în Gaza, ucisă de teroriștii Hamas. A fost confundată de soldați și răpită

O rudă apropiată a tinerei a menționat într-un interviu acordat unei publicații britanice că nu a primit nicio informație despre Shani.

„Nu am auzit nimic. Aşteptăm veşti pozitive, însă cu siguranţă era Shani (n.r. tânăra din imaginil).

Era la un festival de muzică pentru pace. Este un coşmar pentru familia noastră”, a mărturisit verișoara tinerei, Tomasina Weintraub-Louk.

Ieri, în timpul atacului inițiat de gruparea Hamas în Israel, numeroase persoane au fost răpite. Între acestea, s-a numărat și o polițistă israeliană, care a fost luată în captivitate de către membrii teroriști Hamas. Aceasta a fost imobilizată cu mâinile legate și supusă unor agresiuni, apoi a fost condusă pe străzile din Gaza, unde militanții au aplaudat acțiunile înfiorătoare ale teroriștilor.

Citește și: Dan Badea și familia, prinși în Israel în timpul atacului terorist. Soția actorului descrie ce se întâmplă: "Trebuie să mergem în buncărul hotelului"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si