Close sidebar
Close sidebar

O batranica de 91 de ani a ingrozit planeta! Si-a dezgropat sotul si sora, insa ce a facut cu ei e infiorator

Cazul unei batrane de 91 de ani, din SUA, socheaza intreaga lume, chiar si la cativa ani dupa ce povestea ei a fost facuta publica.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii au descoperit ca femeia locuia in casa alaturi de doua cadavre: cel al sotului sau si al surorii sale. Femeia i-a dezgropat si si-a dus in casa ei. Sotul ei ii tinea “companie” de mai bine de zece ani, cand totul a iesit la iveala.

Sora ei era asezata pe o canapea intr-o camera si era imbracata frumos si mereu parfumata, in timp ce sotul ei fusese pus intr-un garaj detasat. A pastrat cadavrele cat de bine a putut, pana cand politia a aflat ce se intampla.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“Mi-e greu sa accept moartea”,  a declarat femeia, adaugand ca nu suporta despartirile de cei dragi. “ Daca sunt ingropati, nu-i poti vedea. Asa ca i-am luat acasa ca sa vorbesc cu ei si sa-i ating", si-a explicat batrana ororile, potrivit  NBC News. Cazul a iesit la iveala in 2010.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI