Sotul Mariei Iacob fusese condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte, lucru care a determinat-o pe femeie sa intretina relatii intime cu alti barbati din satul brailean Pitulati, scrie ziarul Adevarul. In urma aventurilor, tanara de 23 de ani a ramas insarcinata si a adus pe lume o fetita.

Maria a nascut acasa si a decis sa isi omoare fetita nou-nascuta pentru ca sotul ei sa nu afle de adulter.

“Inculpata Iacob Maria a nascut o fetita vie care plangea si care, potrivit declaratiilor martorei Iacob Luxita, cauta sa suga. Martora s-a intors in incaperea in care dormea impreuna cu ceilalti doi copii, iar inculpata a infasurat nou-nascuta intr-un scutec alb, apoi a introdus-o intr-o sacosa de plastic, intr-o sacosa din rafie si in final intr-un sac din plastic in care a mai pus si o caramida, dupa care a aruncat copilul in closetul amenajat in curte",   se arata in rechizitoriul procurorilor. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pe 14 martie, Tribunalul Braila a condamnat-o la 20 de ani de inchisoare si a decazut-o in aceasta perioada din drepturile parintesti. Hotararea nu este definitiva, putand fi atacata cu apel la instanta superioara. Copiii Mariei Iacob au fost dati spre ingrijire bunicii din partea tatalului,  Iacob Luxita.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si