Foto – ISU Dobrogea

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un incendiu izbucnit la o brutărie din localitatea Tuzla.

La faţa locului s-au deplasat 20 de pompieri cu patru autospeciale de stingere din cadrul a trei subunităţi. Astfel, două echipaje erau de la Staţia Tuzla, una de la Detaşamentul Port şi una de la Secţia Mangalia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: FOTO| Un polițist beat s-a răsturnat cu mașina de servicu

În momentul când echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului incendiul se manifesta puternic, la o hală pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. În urma incendiului a fost distrusă şi o autoutilitară de transport care era parcată în faţa brutăriei, la rampa pentru încărcat.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul, iar în zonă a mai rămas o autospecială de stingere pentru supraveghere. Ei urmează să afle care a fost cauza izbucnirii focului, urmând să aibă loc şi o evaluare a pagubelor produse.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si