O cățelușă din rasa pointer englez a fost salvată de pompierii giurgiuveni, după o lungă operațiune. Ea a căzut într-o fântână de 12 metri.

În cele din urmă, cățelușa Kyra s-a reîntors în brațele stăpânului său, îngrijorat.

„ISU Giurgiu a fost solicitat duminică să intervină pe un câmp din localitatea Stăneşti după ce o căţeluşă dispăruse de sâmbătă seara de acasă, iar stăpânul care a căutat-o toată noaptea şi în dimineaţa zilei de duminică a auzit-o lătrând dintr-o fântână dezafectată, foarte adâncă şi a cerut sprijinul autorităţilor" , a declarat duminică, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu,

Nicoleta Beianu.

Citește și: Cod roșu de furtuni și căderi de grindină în mai multe zone din țară- HARTA

Cățelușa a stat 12 ore în fântână

Pompierii au constatat că Kyra căzuse într-o fântână adâncă de 12 metri în care nu putea pătrunde un om.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cățelușa este dresată, astfel încât salvatorii au încercat să se folosească de toate atuurile sale. Ei au dat drumul în fântână, controlat, unei corzi la capătul căreia au făcut un nod special. 

O cățelușă a fost salvată dintr-o fântână de peste 10 metri. După mai bine de 11 ore, cățelușa Kyra a reușit să iasă la suprafață: „Cu ochii blânzi și plini de recunoștință. Nu s-a mai dezlipit de pompieri”

O cățelușă a fost salvată dintr-o fântână de peste 10 metri. După mai bine de 11 ore, cățelușa Kyra a reușit să iasă la suprafață: „Cu ochii blânzi și plini de recunoștință. Nu s-a mai dezlipit de pompieri”

[Sursa foto: Facebook ISU Giurgiu]

În cele din urmă, animalul s-a agățat de coardă și a fost scos la suprafață.

Cățelușa cântărește nici mai mult, nici mai puțin de 20 de kilograme și a fost scoasă din fântână după aproximativ o oră și jumătate de la începerea intervenției.

Apoi, a urmat dulcea revedere dintre cățelușă și stăpânul ei. 

„Avem două cățelușe din aceeași rasă, dar foarte diferite ca temperament. Kyra este independentă și năzdrăvană, iar atunci când le scoatem la plimbare îi place să alerge și să se bucure de tot ce o înconjoară. De data aceasta, s-a rătăcit. Nu știu cum a ajuns aici ...”, a spus stăpânul Kyrei, potrivit ISU Giurgiu.

Citește și: VIDEO- Imagini virale cu momentul în care paznicul unei grădini zoo este salvat de o leoaică, din ghearele unui leu: „Limbajul corpului său spunea 'provoacă-mă', iar leul l-a ascultat”

„Cu ochii blânzi și plini de recunoștință, cățelușa nu s-a mai dezlipit nici de pompierii care au salvat-o și nici de cel care o îngrijește în fiecare zi și îi oferă afecțiune",  a adăugat ISU Giurgiu pe pagina de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si