UPDATE: Detalii șocante ies la iveală.

„Părinţii pur şi simplu au <<topit>> copilul în cadă. L-au îmbăiat cu o temperatură extremă, iar ulterior l-au lăsat până s-a stins în casă. E vorba de un copil de patru ani, pentru care nu au chemat Ambulanţa. Medicii au fost chemaţi, practic, să constate decesul”, a spus avocatul Cuculis.

Doi soți din Prahova au fost arestați preventiv, în cursul serii de ieri, fiind acuzați că și-au omorât copilul de 4 ani prin opărire.

Cei doi au fost cercetați timp de 2 ani pentru ucidere din culpă de către parchetul local până când cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Perle simulare BAC 2023: „Harap-Alb era mai șmecher decât Andrew Tate, doar că nu avea bolid pe vremea aia”

„Incompetența parchetului de la Ploiești a fost fără margini”

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre cazul terifiant în care doi soți și-au opărit copilul, omorându-l. Potrivit acestuia, infracțiunea de ucidere din culpă ar fi fost cercetată timp de 2 ani, chiar dacă existau toate probele că soții și-au omorât copilul.

Citește și: Doi români și-au pierdut viața în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa din Canada în SUA. Autoritățile au identificat victimele

„Cazul șocant îl gestionez de 6 luni, timp în care incompetența parchetului de la Ploiești a fost fără margini. În primul rând, au <<cercetat>> 2 ani infracțiunea de ucidere din culpă, deși existau toate probele că soții și-au omorât copilul.

Culmea este că polițiștii de caz amenințau chiar partea civilă din dosar care sesizase fapta fiindcă erau deranjați de insistențele acesteia. Partea civilă este chiar mama tatălui copilului decedat, bunica lui.

Citește și: Două autoturisme s-au ciocnit la Cluj-Napoca. Un tânăr a fost transportat la spital

După admiterea cererii de tergiversare a procesului de acum 2 săptămâni, cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, iar după audieri fulger de 2 zile, <<părinții>> au fost reținuți aseară și arestați. Culmea este că familia mai are 3 copii care în aparență erau și ei bătuți și maltratați”, a spus avocatul Adrian Cuculis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si