Nicola Bulley din Marea Britanie a dispărut fără urmă, după ce a ieșit la plimbare cu câinele său, de-a lungul râului Wyre, în Lancashire. 

Anchetatorii i-au găsit câinele și telefonul, care era pe o bancă, încă conectat la o videoconferință de lucru, potrivit The Independent.

Citește și: Povestea șocantă a unei adolescente care a asistat la uciderea celei mai bune prietene

Mesajul șocant lăsat de Nicola Bulley pe rețelele sociale

Echipajele de urgență, inclusiv echipa de pompieri și salvare din Lancashire, echipa de salvare montană Bowland Pennine și echipa de căutare subacvatică din nord-vest au început s-o caute pe femeie, în timp ce poliția locală a făcut apel pentru un „potențial martor cheie” să se prezinte la secție pentru a da eventuale informații despre caz.

Citește și: Un bărbat din Sectorul 5 a dispărut! Poliția cere ajutorul cetățenilor

Singurul „suspect” în acest caz este un bărbat necunoscut, în vârstă de 70 de ani, cu părul alb și o înălțime de 1,80 m, bine făcut, care plimba și el un câine pufos în zonă în perioada în care femeia a dispărut fără urmă. Până în prezent, bărbatul nu a dat niciun semn, păstrând tăcerea și creând și mai multă confuzie și disperare în rândul apropiaților femeii.

Citește și: Un român a fost înjunghiat de fiul de 19 ani al fostei sale partenere

Partenerul victimei, Paul Ansell, spune că și-a căutat peste tot partenera. El are o relație lungă cu femeia, de 12 ani de zile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

 „Este un iad perpetuu. Nu pot să cred. Trecem prin asta, dar nu pare real. Trebuie să o găsim. Are două fetițe care au nevoie de mama lor acasă. Trebuie să primim vești bune”, a menționat, îndurerat, partenerul Nicolei Bulley. 

Citește și: Criminalitatea informatică: Ce se întâmplă în universitățile noastre?

Bulley a dispărut în dimineața zilei de 27 ianuarie, când își plimba câinele.

Cu doar câteva săptămâni înainte, ea a scris pe rețelele sociale că plimbarea de-a lungul râului Wyre este „ înfricoșătoare”.

„O plimbare foarte rece în ceață în această dimineață, nu e o zi în care să-ți uiți mănușile! Și cam înfricoșătoare! Dar mă activează pentru o nouă zi, iar Willow (câinele, n.r.) s-a distrat la nebunie”, a scris ea.

Citește și: O adolescentă în vârstă de 17 ani și-a îndemnat iubitul de 19 ani să-i ucidă părinții. Motivul din spatele deciziei fetei

Primele descoperiri ale autorităților

Telefonul femeii a fost găsit pe o bancă, încă conectat la o videoconferință de serviciu. 

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Se pare că nu a fost identificată nicio dovadă de activitate criminală  sau că femeia ar fi fost atacată, potrivit autorităților locale.

Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucrează Bulley, a spus că femeia s-a conectat la videoconferință vineri la ora 9:01, în ziua în care a dispărut.

Citește și: ”A vrut să trăiască, dar îngerii l-au chemat” Doliu în rândul salvatorilor! Pompierul Costachi a murit la vârsta de 45 de ani. Mesajul dureros al colegilor transmis pe internet

„Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele”, a spus el.

„La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul”, a adăugat Pociecha.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si