Close sidebar
Close sidebar

O femeie a murit si un barbat este grav ranit, dupa ce doua masini s-au ciocnit in judetul Iasi

O tanara de 32 de ani a murit, iar un barbat a fost grav ranit, in urma unui accident petrecut, marti dupa-amiaza, in zona localitatii iesene Strunga, in care au fost implicate doua autoturisme. Traficul in zona accidentului a fost blocat zeci de minute.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele cercetari ale politistilor rezulta ca soferita unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului, masina a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un Logan, care circula regulamentar.

La fata locului au sosit un echipaj SMURD si un altul al Serviciului Judetean al Ambulantei. Tanara care conducea BMW-ul a fost scoasa din masina in stop cardio-respirator. Medicii au efectuat timp de cateva zeci de minute manevrele de resuscitare, dar in final au declarat decesul acesteia.

Soferul autoturismului Logan a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul ”Sfantul Spiridon” din Iasi. Barbatul, in varsta de 40 de ani, se afla in soc hemoragic si este suspect de fractura de bazin.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Traficul rutier in zona a fost blocat timp de cateva zeci de minute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI