Casey McIntyre, în vârstă de 38 de ani, din New York, a murit din cauza unei recidive a cancerului ovarian în stadiul patru. Femeia și-a luat rămas bun de la cei dragi printr-un mesaj în care și-a anunțat propria moarte.

Citește și: Tatăl miresei a murit chiar înainte de nuntă, dar mirele a găsit o soluție "funebră" ca petrecerea să meargă înainte

Într-o ultimă postare pe contul ei de Instagram, Casey a scris: „O notă pentru prietenii mei: dacă citești asta înseamnă că am murit. Îmi pare rău, e o mizerie și amândoi știm asta".

Femeia a continuat în mesajul publicat pentru cei care o cunoșteau: „Cauza a fost o reapariție a cancerului ovarian în stadiul patru, diagnosticat anterior. V-am iubit pe fiecare dintre voi din toată inima și vă promit că am știut cât de profund sunt iubită".

Casey McIntyre, alături de soț și copilașul lor 

Casey McIntyre, alături de soț și copilașul lor 

[Sursa foto: Instagram]

Mesajul de rămas bun al femeii s-a încheiat prea abrupt, dar a fost însoțit de ultimele fotografii făcute în familie.

„Cele cinci luni petrecute cu familia și prietenii în Virginia, Rhode Island și New York au fost magice”, a scris ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Casey și-a anunțat propria moarte pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Femeia nu a mai putut să-și finalizeze mesajul

Andrew McIntyre, soțul femeii care a fost secerată de viață mult prea rapid, a scris multe lucruri în continuarea mesajului ei.

Andrew a spus că Casey a „intentionat să termine această postare cu o listă de lucruri care au fost o mângâiere și o bucurie pentru ea în timpul vieții ei” și că a fost „frânt” că nu a mai avut forța să termine lista.

„Îmi imaginez că ar fi inclus-o pe fiica noastră Grace, balene, înghețată, prietenii ei iubiți, să fie la plajă, nepoata și nepoții ei de care s-a îndrăgostit iremediabil, citindu-le 10 cărți într-o vacanță de o săptămână, iubiții ei părinți și sora ei. Familie extinsă uimitoare, înot, un sandviș perfect cu roast beef și eu, mierea ei dulce dulce”, a scris Andrew.

Citește și: Bărbatul care a dezvăluit poliției unde se află eleva de 13 ani nu mai primește recompensa de 10.000 de euro promisă de părinții Melindei

Andrew a continuat mesajul cerându-le celor care au cunoscut-o pe Casey să împărtășească o amintire a unei mângâieri sau bucurii pe care le-au împărtășit împreună cu femeia de 38 de ani.

Casey McIntyre

Casey McIntyre

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrew Rose Gregory (@arosegregory)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si